top of page

El Pack Show d'Animació Infantil per a
Festes d'Aniversari de La Cuca

Celebrar el naixement del teu fill/a i veure com creix, és una de les experiències més emocionants d'aquesta vida, veritat?

Ens encanta repartir alegria a Festes d'Aniversari. Són moltes les celebracions d'Aniversari que hem animat al llarg de la nostra trajectòria i ens il·lusiona veure créixer als vostres fills i filles any rere any...!

Per a fer de l'Aniversari del teu fill/a un dia per a recordar, aquí tens el nostre format més especial, on venim a repartir diversió La Cuca i en Rubens.


Aquest Pack inclou els següents continguts que faran somriure al teu petit/a i als seus amics/es i familiars:

Presentació Teatral per a sorprendre a tots/es els convidats i felicitar al/la protagonista

Ballaruca amb les nostres cançons per a gaudir cantant i ballant! (Veure aquí els nostrevideoclips)

Danses, Dinàmiques amb Música i Jocs amb el nostre Paracaigudes de Colors!

Maquillatge Infantil per a ser un tigre, una papallona, un unicorn... I divertir-se!

El nostre Show de Màgia per a descobrir trucs increïbles i còmics. (Es pot canviar per Show de Bombolles)

Globusflèxia per a continuar jugant amb espases, gossets, flors... 

Durada: 2 h

Tot amb La Cuca i en Rubens

Inclou tot el Material, Equip de So, Assegurança de Responsabilitat Civil, etc. 

l'Actuació la realitzem amb els nostres personatges Clowns o pots escollir el vestuari o la temàtica que més t'agradi per a personalitzar aquest Show d'Animació Infantil (veure galeria).

Demana'ns pressupost aquí!

Cançons Infantils per Ballar de La Cuca:

Contractar Animació Infantil

Contracta de manera fàcil, només ens has de demanar pressupost, reservar i gaudir de la festa! Si tens l'oportunitat, pots preparar una súper festa d'aniversari per al teu petit/a a casa i convidar a tots els amics/es. Ens adaptem a tota mena d'espais, fent animacions infantils a domicili (jardins particulars, etc.), sales de festes, restaurants, parcs o al lloc de la celebració. Pots personalitzar el Pack d'Animació Infantil afegint el nostre Show de Bombolles de Sabó, ideal per celebrar aniversaris a l'aire lliure. També pots triar les Bombolles en lloc de la Màgia. Transforma la teva animació en una festa temàtica original. Podeu veure idees aquí.

Magos para colegios, animaciones para colegios,payasos para niños, payasos barcelona precio, Payasos fiestas infantiles precios, animación infantil precios, animación infantil, animadora cumpleaños infantil, animadora fiestas infantiles, animación fiestas infantiles a domicilio, animaciones fiestas infantiles, animadores infantiles particulares, animadores de fiestas infantiles a domicilio
bottom of page