top of page

Pack Show Animació Anys i Anys!
Amb La Cuca i en Rubens!

T'imagines poder convidar a La Cuca i al seu company d'alegries Rubens a la Festa del teu fill/a per a gaudir d'un dia especial?

 

Que bonic és celebrar l'Aniversari dels nostres fills i filles, veritat?

 

A nosaltres ens encanta repartir alegria també a Festes d'Aniversari. Són moltes les celebracions d'Aniversari que hem animat al llarg de la nostra trajectòria i ens il·lusiona veure créixer als vostres fills i filles any rere any...!

Per a fer de l'Aniversari del teu fill/a un dia per a recordar, aquí tens el nostre millor format per a Festes d'Aniversari que portem oferint des de 
fa molts anys amb amor i professionalitat:

Inclou tots els següents continguts que encantaran al teu petit/a i als seus amics/es i familiars:


Presentació Teatral per a sorprendre a tots/es els convidats i homenatjar al/la protagonista

Ballaruca amb les nostres cançons per a gaudir cantant i ballant! (Veure els vídeo clips)

Danses, Dinàmiques amb Música i Jocs amb el nostre Paracaigudes de Colors!

Maquillatge Infantil per a transformar-se i quedar sorprès/a! (Opcional)

El nostre Show de Màgia per a descobrir trucs increïbles i còmics. (Es pot canviar per Show de Bombolles)

Globusflèxia per a continuar jugant amb espases, gossets, cors... 

A bufar les espelmes per a demanar un desig amb una cançó d'Aniversari!

I es pot incloure animar l'entrega de regals també

Durada estimada: 2 h

 

Inclou tot el Material, Equip de So, Assegurança de Responsabilitat Civil, etc. 

l'Actuació la realitzem amb els nostres personatges Clowns o pots escollir el vestuari o la temàtica que més t'agradi per a personalitzar aquest Show d'Animació Infantil (veure galeria).

Demana'ns informació aquí!

 

*A partir de 200 € (en comptes de 275 €) amb La Cuca

*A partir de 260 € (en comptes de 335 €) amb La Cuca i en Rubens

*Les tarifes indicades a la web són "a partir de", orientatives i depenen de cada cas: nombre de nens/es, dia de la setmana, característiques de la festa, promocions vigents, desplaçament, lloc de celebració, dates assenyalades, equip i material requerit, etc.

Les Cançons de La Cuca:

Contractar Animació Infantil

Contracta de manera fàcil, només ens has de demanar pressupost, reservar i gaudir de la festa! Si tens l'oportunitat, pots preparar una súper festa d'aniversari per al teu petit/a a casa i convidar a tots els amics/es. Ens adaptem a tota mena d'espais, fent animacions infantils a domicili (jardins particulars, etc.), sales de festes, restaurants, parcs o al lloc de la celebració. Pots personalitzar el Pack Show Animació Anys i Anys afegint el nostre Show de Bombolles de Sabó, ideal per celebrar aniversaris a l'aire lliure. També pots triar les Bombolles en lloc de la Màgia. Transforma la teva animació en una festa temàtica original. Podeu veure idees aquí.

Magos para colegios, animaciones para colegios,payasos para niños, payasos barcelona precio, Payasos fiestas infantiles precios, animación infantil precios, animación infantil, animadora cumpleaños infantil, animadora fiestas infantiles, animación fiestas infantiles a domicilio, animaciones fiestas infantiles, animadores infantiles particulares, animadores de fiestas infantiles a domicilio
bottom of page