top of page

Sobre mi, La Cuca 

animacions infantils lleida, animacions infantils girona, espectacles familiars, espectacles infantils, concerts infantils, payasos cumpleaños infantiles, payasos para fiestas infantiles, payasos para fiestas infantiles precio, magia infantil, globoflexia, maquillaje infantil

Qui sóc?

Sóc La Cuca i la meva missió és brindar color i alegria a través dels meus Espectacles i Animacions Infantils que faig amb passió des de fa més de deu anys!

Quina és la meva història?

Per explicar-te una mica de la meva història em presentaré desvetllant-te el meu nom real; em dic Esther Ruth i vaig néixer un dissabte de març a Badalona, una ciutat entre el mar i la muntanya. 

 

"Les persones del meu entorn diuen que sóc sensible, empàtica i imaginativa".

Si hagués de definir allò que ha marcat sempre la història de la meva vida ho faria amb una paraula: ACTUAR! L'actuació és allò que ha marcat la meva essència des de petita. És el camí perfecte per a despertar emocions en les persones i alhora és una autoteràpia que et permet expressar tot el que hi ha dins teu.

En ocasions, la vida et presenta reptes en el camí, però els pots superar amb el teu millor somriure, a través de l'humor i de l'art i de l'expressió en totes les seves manifestacions. I a mi m'encanta expressar-me!

M'he format des de ben petita en arts escèniques: teatre, clown, dansa, cant... Disciplines artístiques a les que m'he dedicat professionalment des dels 16 anys i com pots veure actualment.

Sempre he estat la nena "teatrera" de la classe i de la família, sempre amb un somriure a la cara, disposada a animar tothom, perquè animar als altres omple el cor i més quan el tenim ferit!

De petita imitava a tots els professors, creava personatges, m'inventava històries, componia cançons, ho ballava tot, em caracteritzava, interpretava gags còmics... A casa cada dia hi havia sopar amb espectacle!

"He crescut de la mà de la meva nena interior, unificant totes les meves passions i dedicant-me a repartir somriures des de fa més de deu anys. Aquesta nena continua acompanyant-me dia rere dia, ajudant-me a viure la vida i aquest meravellós ofici amb una gran passió".

 

Com és la pallassa que porto dins?

La clown que porto dins i que també mostro per fora és La Cuca. L'apassiona sentir la calor del públic i poder emocionar-se lliurement. Amb la seva energia, els seus estris i els seus recursos, diverteix les persones allà on va.

 

"La Cuca Clown és una entusiasta de la vida i de l'expressió. Té una gran afinitat amb els nens/es, ja que comparteixen el mateix idioma, el de la llibertat i la curiositat"

animacio aniversaris catalunya, animacio aniversaris barcelona, grups d'animació infantil, animacion infantil cumpleaños barcelona, pallassos a domicili, Espectáculos para fiestas de pueblos, Espectáculos infantiles para contratar, animacion infantil, Teatro clown Barcelona, clown para niños, clowns catalunya, pallasses, pallassa catalana, pallassos per festes infantils,

"La màgia de la vida està en allò que et fa vibrar i bategar el cor". 

bottom of page