top of page

Tallers de Clown i Teatre amb La Cuca

Tallers de Clown i Teatre amb La Cuca per a nens/es i per a nens/es grans (adults).

T'ofereixo la possibilitat de gaudir de tallers de Clown i Teatre on aprendrem i ho passarem d'allò més bé!

-Tallers de Clown per a Escoles: per a apropar-nos al món del Clown i divertir-nos jugant! Ideal per a grups de classe que per exemple estiguin treballant els oficis, les arts escèniques, el món del circ, el teatre, etc. I vulguin rebre un taller ben divertit relacionat amb el que estan treballant a l'Escola amb l'alumnat.

-Tallers de Teatre i o Clown per a Empreses i Negocis: una eina molt poderosa per a perdre la vergonya, potenciar les relacions entre els/les treballadors/es i afavorir l'ambient laboral. Estimular l'empatia per a millorar l'atenció al client/a, etc.

-Tallers de Clown Terapèutic i o Teatre-teràpia: per a persones que vulguin afavorir el seu estat d'ànim, per a millorar trastorns d'ansietat, depressió, dols, autoestima, etc. Per a entitats relacionades amb la salut mental, centres cívics, etc. 

-Per a Entitats diverses de tota mena que desitgin gaudir d'aquestes experiències.

Vols que La Cuca vingui a fer un Taller de Clown i o Teatre?

Demana'm més informació a:
info@lacucaanimadora.com o omple aquest formulari. (Consulta disponibilitat i tarifes).

"Recorda: La Vida és un Joc!"

La Cuca

 taller de clown para niños, clases de clown para empresas, teatro para empresas, talleres de teatro para adultos barcelona, clases de teatro para adultos, taller teatro terapéutico barcelona
bottom of page